Free public database to locate Ontario lawyers who speak your language

Are you a legal professional?

Albanian (shqip) Speaking Lawyers

Photo of Dora Konomi
Dora Konomi
Barrister & Solicitor Speigel Nichols Fox LLP
1 Robert Speck Parkway, Suite 200 Mississauga Ontario L4Z 3M3 Canada Work Phone: 905-366 9700 Website: Speigel Nichols Fox LLP

Biography:

Ms. Konomi is an advocate whose practice involves a broad range of civil litigation.

Languages Spoken: Albanian, English, Greek
court house icon

Gjeni avokatin e përsosur me këto këshilla.Po kërkoni një avokat shqipfolës?Ju keni ardhur në vendin e duhur. Nëse keni nevojë për një avokat për të trajtuar një çështje ligjore, ne mund t'ju ndihmojmë të gjeni një avokat aty pranë.LawyersLookup.ca është një drejtori avokatësh në Ontario që mund t'ju ndihmojë të gjeni avokatë shqipfolës në shumë fusha të ligjit, duke përfshirë: E Drejta e Biznesit, E Drejta e Pasurive të Paluajtshme, E Drejta e Lëndimeve Personale, E Drejta e Familjes, E Drejta e Imigrimit, E Drejta e Punës, Litigation, Ligji Tatimor, Penal Ligj dhe më shumë.


Punësoni një avokat lokal që flet shqip pranë jush për të trajtuar çështjen tuaj ligjore. Drejtoria përmban avokatë në të gjithë Ontario, duke përfshirë Toronto, Hamilton, Ottawa, Londër, Windsor, Kitchener-Waterloo, Kingston dhe më shumë.Keni nevojë për një avokat në Ontario, Kanada?


Ky është një drejtori falas në internet e avokatëve që flasin gjuhë të ndryshme. Shfletoni listat, duke mbuluar shumë fusha të së drejtës nga ligji i punësimit deri te dëmtimet personale në planifikimin e taksave dhe pasurive.


Profilet e hollësishme të firmave juridike kanë informacione të tilla si vendndodhja e zyrës, numrat e telefonit dhe adresat e-mail. Profilet e avokatëve përfshijnë biografinë, arsimin dhe trajnimin e tyre për t'ju ndihmuar të zgjidhni kë të punësoni.


Kontaktoni drejtpërdrejt avokatët duke përdorur numrin e telefonit dhe adresën e postës elektronike të dhënë. Kontaktoni një avokat të Ontario, Kanada për këshilla ligjore.


Si të zgjedh një avokat?


Këtu janë disa konsiderata:


Niveli i Komoditetit - A ndiheni rehat duke komunikuar me avokatin? A e kupton avokati dhe tregon interes për zgjidhjen e problemit tuaj?


Kredencialet - Sa kohë ka që avokati ushtron profesionin e avokatit? A ka punuar avokati në raste të tjera të ngjashme?


Kostoja - Cilat janë tarifat e avokatit? A mundet avokati të vlerësojë koston e çështjes tuaj?


Qyteti - A ndodhet zyra e avokatit pranë jush? A është i përshtatshëm? A ofrojnë shërbime online apo me telefon?


Çfarë duhet të pyes një avokat?


Mund të më ndihmoni me çështjen time ligjore?


Sa përvojë keni si avokat?


Cila është struktura juaj e tarifave?


Cilat janë hapat e mi të ardhshëm?